Orthomoleculaire geneeskunde

Geef uw lichaam alle benodigde bouwstoffen

De orthomoleculaire geneeskunde maakt gebruik van het zelfgenezend vermogen van het lichaam met behulp van alle benodigde bouwstoffen. De juiste voeding is daarbij van het allergrootste belang. Hiervan gaat een sterk preventieve en curatieve werking uit.

 

Tijdens het therapietraject zullen verbanden worden gezocht tussen de biochemie van de orgaansystemen en de onderlinge samenhang om zo een ziektepatroon te kunnen verklaren. Ook kijken we naar de epigenetica. Epigenetica bestudeert de invloed van de omkeerbare veranderingen in de functie van de genen. Bepaalde factoren zoals voeding, emoties en beweging brengen processen op gang die een bijdrage kunnen leveren aan het behoud van gezondheid maar ook aan het ontstaan van ziekte. In de orthomoleculaire behandelwijze wordt veel gebruikgemaakt van voedingssupplementen.

 

 

Preventief of vanuit oorzaak aan de slag

​Orthomoleculaire therapie kan zowel preventief als ingezet worden om de oorzaak van klachten aan te pakken. Orthomoleculaire therapie kan een onderdeel van het totale behandelplan. Ik zet het niet in als losstaande therapie. Neem vrijblijvende contact op, als u wilt weten wat ik voor u kan betekenen.

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

Brugdam 11A

4926 CS  Lage Zwaluwe

E. info@charlotteschuurs.nl

T. 06 25 00 24 20

© 2020 Charlotte Schuurs

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now