top of page

Waarom essentiële suikers

Waarom zijn ze goed voor je en wat doen ze


Essentiele suikers ondersteunen de communicatie van de cellen in ons lichaam. Ze helpen met het kunnen verlaten van toxines in het lichaam en geven je hierdoor veel meer energie. Ze ondersteunen het methylatie proces, werkt dus ongiftend, en helpt bij afvallen, ondersteund het immuunsysteem, en versterkt het bindweefsel. Hierdoor verminderen veel lichamelijke klachten zoals hooikoorts, burn-outs, depressies, sensitiviteit etc.


Essentiele suikers van Ambrotose van Manntech;

  • Cognitieve functies, de concentratie en het geheugen verbetert

  • De stemming verbetert en prikkelbaarheid vermindert

  • De spijsverteringsfunctie ondersteunt

  • De immuniteit ondersteunt

  • De gastro-intestinale gezondheid ondersteunt


De 9 essentiële suikers:


Arabinogalactan is een arabische gom uit bomen en planten is een hoogwaardige bron van vezels. Arabinogalactan wordt in de darmen door gunstige bacteriën omgezet. Het komt voor in tomaten, wortel en medicinale paddenstoelen zoals de reishi, verder in kokosmeel, wortel, zwarte bonen, peer, tomaat, kokosnoot, curcuma longa (geelwortel) en in salie.


Fucose zit in borstvoeding, kelp, zeewier, Japanse bruine algen, champignons, medicinale paddenstoelen, champignons, medicinale paddenstoelen Shi i take, zaden.


Galactose komt voor in borstvoeding, in zuivel waar het ontstaat uit lactose. Melk, goji bessen, zwarte bonen, citrus, tomaten, hazelnoten bevatten galactose, zwarte bessen, fenegriekzaadjes.


Glucose is afkomstig van koolhydraten in de voeding. Koolhydraten is de verzamelnaam voor de verschillende soorten suikers en zetmeel, aardappelen, macaroni, spaghetti.


Mannose komt voor in, aloë vera, bonen, linzen, kool, broccoli, aubergine, tomaten, paddenstoelen, shiitake, appels, sinaasappels, perziken, zwarte, blauwe en rode bessen, kruis- en veenbessen, cranberries.


N-acetyl glucosamine komt voor in chitine, het stevige jasje van insecten, wormen, garnalen en schimmels. Maar ook shii take paddenstoelen en haaienkraakbeen zijn rijk aan deze essentiële suiker.


N-acetyl galactosamine komt voor in in rund, nori wier, shiitake, agar.


Acetyl neuraminezuur zit vnl in borstvoeding, kippeneieren en wei-proteïnen.


Xylose in kelp, bessen, zwarte bessen, framboos, aloë vera, okra, berken sap, zaden, guave, gist, gerst, rogge, peer, Echinacea, boswellia, psyllium, broccoli, spinazie, aubergine, erwten, aubergine, sperziebonen, groene boon, kool en maïs.


Omdat we uit onze dagelijkse voeding niet altijd alles halen zijn de essentiële suikers Ambrotose van Mannatech een goede basis voor de dag. Voor tips en tools betreft het gebruik hiervan, stuur gerust een pb. Te bestellen op https://us.mannatech.com/nl/products/integrative-health/details/51701/?account=4207974

Is het op een of andere manier niet gelukt om je aan te melden op Mannatech of om een of andere reden kan de order niet geplaatst worden, stuur me een berichtje dan maken we het samen even in orde.


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page