top of page

1 Day retreat

Binnenkort in Lage Zwaluwe

Inmiddels al wat jaartjes geleden, kwam ik zelf in aanraking met diverse retreat ervaringen waardoor het retreat " virus", me niet meer los liet en ik deze mogelijkheden graag wil aanbieden aan anderen in onze fijne omgeving. Omdat we ons telkens daarna weer realiseerden hoe belangrijk het is om te kunnen opladen in een veilige ruimte en om de tijd te hebben om los te komen van de dagelijkse sleur. Biedt Charlotte deelnemer(s) de mogelijkheden om hun lichaam, geest en ziel op te laden met positieve energie en opnieuw verbinding te maken met zichzelf.

We zijn begonnen met een solide basis en hebben ons aanbod sindsdien alleen maar verbeterd. We zijn ervan overtuigd dat onze buiten locatie, een toegewijde gastvrouw en heerlijk eten je een levensveranderende ervaring teweeg zullen brengen.

Hopelijk ervaar je bij ons een hele fijne tijd en neem je weer een fijne verbinding met jezelf mee naar huis.

Wat we bieden:

-  Rust, heel veel rust en stilte een plek om te lezen of te schrijven..op de dagen, maandag tot en met vrijdag

-  3/4 maaltijden, (lunch bij aankomst, avondeten, ontbijt en een kleine lunch voor vertrek) afgestemd op jou wensen, we creëren gluten, suiker en lactose vrije maaltijden, met of zonder dierlijke producten en met verse groente en kruiden uit eigen tuin. Maar ook met lokale biologische producten van boeren uit onze omgeving. Koffie/thee/water onbeperkt.

-  Een plaats waar jij jou verblijf kunt neerzetten, zoals bijvoorbeeld een tent, je kunt in ons huis gebruik maken van een douche  en toilet... voor handdoeken zorgen wij.

-  2 heerlijke hangmatten

-  Zwem mogelijkheden in eigen zoutwater zwembad of in een natuurlijke plas in de omgeving

-  Yoga plek

-  Lekker warm zitten in de vuurput bij een gestookt vuurtje, maar waar we trouwens ook samen in de heksenketel een maaltijd zouden kunnen klaarmaken.

-  Omgeving de Biesbosch, met een wandelkaart

-  U kunt evt ook gebruikmaken van de faciliteiten 

Voor 149,- pp van 11 uur tot 14 uur de volgende dag, heb je andere wensen qua tijden, laat het ons even weten.

Extra

  - 1 uur reflexologie behandeling a 65,- (gedeeltelijk vergoed door je ziektekostenverzekeraar) en 10 % korting tijdens je retraite 

-  Wandelend op verhaal komen, samen een wandeling maken, waarbij je je levensvragen kunt stellen 65,- per uur, (en hiervan kan tevens een gedeelte vergoed worden door je ziektekosten verzekering)

Video van locatie en omgeving volgt!

bottom of page