top of page

Voedingsgeneeskunde

 

Wilt u bepaalde ziektebeelden of klachten zo veel mogelijk voorkomen of genezen door de juiste voeding?

Wilt u een stabiel gezond gewicht?

 

Wilt u inzicht in de voedingsrichtingen die specifiek passen bij uw lichaam?

 

Optimaliseer uw voeding ter ondersteuning van de processen in uw lichaam

Door middel van de juiste voeding kunnen we organen, spijsvertering en stofwisselingsprocessen in ons lichaam versterken.

Hierdoor wordt het natuurlijk zelf genezend vermogen van het lichaam ondersteunt en komt uw biochemisch systeem in meer balans en is het een onderdeel van uw herstel. 

 

Ik beschouw voeding als medicijn dat, wanneer ze op een natuurlijke manier aangeboden wordt en op uw individuele situatie, conditie en constitutie (aanleg van uw gestel) afgestemd is, zeer krachtig uitwerkt.

 

Op basis van wetenschappelijke onderzoeken wordt steeds meer bekend over het effect van tekort aan bepaalde voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen en aminozuren op bepaalde ziektebeelden.

Door hier uw voeding optimaal op af te stemmen, kunnen uw klachten verminderen of kunnen mogelijk helemaal verdwijnen.

 

Ik kan u helpen vanuit verschillende stromingen, waaronder eten volgens de vijf elementen van Chinese voedingsleer, de westerse voedingsleer en vanuit natuurgeneeskundig oogpunt.

 

Afhankelijk van de klachten en uw eigen voorkeur bepalen we in overleg wat het beste bij u past. U krijgt de nodige begeleiding om de nieuwe voedingsstijl goed afgestemd te krijgen op uw lichaam en om u te helpen om een gezonde verschuiving te bewerkstelligen.

 

Voedingsadvies is maatwerk, je bent wat je kunt verteren. 

Bron: https://www.volkskrant.nl/wetenschap/jezelf-van-ziek-naar-gezond-eten-met-een-plantaardig-dieet-soms-kan-het-echt~bfc0838e/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=email

Mocht je koolhydraatarm eten dan is er een nieuw product waar ik super enthousiast over ben en graag met u wil delen. 

De producten van Inca’cao zijn functionele en gastronomische producten, gemaakt voor iedereen.

Niemand houdt ervan om gecategoriseerd te worden.  Daarom ligt onze focus op mensen met bepaalde chronische ziekten zoals diabetes, koolhydraatarm, met een medische en nutritionele ketose levensstijl, maar natuurlijk ook voor iedereen die een leven met minder suiker wil. De producten zijn functioneel vanwege het toegevoegde multi-collageen, evenals kokos-octaanolie om de productie van een schonere brandstofbron te stimuleren. Verder hebben ze een glycemische index rond het nulpunt en zijn ze vriendelijk voor het metabolisme.

 

Kijk op https://www.incacao.be/?ref=487 voor meer informatie en om te bestellen. 

bottom of page