Voedingsintolerantie

Meten is weten, missen is gissen

Hieronder ziet u de belangrijkste mogelijke onderzoeken op het gebied van voedingsintolerantie:


 

IgG/IgG4 PRE-SCREENING

IgG/IgG4 PRE-SCREENING is een pre screening op 7 voedingsmiddelen (INTOLERANTIE) test. Met deze test kan zekerheid verkregen worden of er sprake is van voedingsintolerantie en voor welk soort voedingsmiddelen, bij klachten als acne, winderigheid, opgeblazen gevoel, burn-out syndroom, depressie, diarree, infecties, huidaandoeningen, hormonale stoornissen, boven buikklachten, constipatie, ADHD en chronische vermoeidheid. Bovendien geeft deze test aan of de voedingsintolerantie bestaat ten opzichte van IgG-antigenen in voeding van het het IgG4-type of van alle IgG-typen gezamenlijk (1 t/m 4). Ook ondersteunt deze testuitslag de keuze voor het gespecialiseerde vervolgonderzoek IgG en/of IgG4 Screening Plus, waarbij zo'n 88 voedingsmiddelen onderzocht worden.

ANTIGLIADINE IGA test


Deze test geeft aan of iemand overgevoelig is voor gluten en mogelijk coeliakie heeft. Vage tot ernstige buikpijn klachten en eventueel ook huidklachten (waaronder de ziekte van Dühring) na het eten van granen, kunnen hiermee verklaard worden.

 

ANTI TRANSGLUTAMINASE test


Deze test, in combinatie met de Antigliadine IgA-test, bevestigt of iemand coeliakie heeft. Buikpijn klachten die zeer ernstig kunnen zijn en eventueel ook huidklachten (waaronder de ziekte van Dühring) na het eten van granen, kunnen hiermee verklaard worden. Vervolgens kan de juiste begeleiding met dieet en therapie geboden worden om uw darmgezondheid te optimaliseren. .

​Vermoedt u dat er bij u sprake is van een voedingsintolerantie en wilt u het door middel van een wetenschappelijk onderzoek vaststellen?

Neem dan contact met mij op. De onderzoeken besteed ik uit bij RP Sanitas Humanus.

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

Brugdam 11A

4926 CS  Lage Zwaluwe

E. info@charlotteschuurs.nl

T. 06 25 00 24 20

© 2020 Charlotte Schuurs

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now