top of page

Voetreflexologie

Voetreflex behandelingen werken ontspannend en verlichtend voor:

Mijn specialisaties zijn baby's, zwangere vrouwen, vrouwen in de overgang, kinderen, en volwassenen. 

 

Soorten reflexologie behandelingen

Aura massage ter ondersteuning van energetische blokkades

Metamorfose massage ter ondersteuning van veranderingen

Baby,- en kinderreflexologie

Ontspanningsmassage 

Lymfemassage ter ondersteuning van het reinigen en ontgiften van het lichaam

Spijsverteringsmassage ter ondersteuning van darmklachten

Ademhalingsmassage ter ondersteuning bij klachten aan de luchtwegen

Massage specifiek gericht op klachten bij blessures en gewrichtsproblemen

Massage gericht op hormonale problemen

Massage gericht op het versterken van het immuunsysteem

 

De voeten zijn het signaalpunt van het lichaam

 

​Wanneer er iets niet in orde is met het lichaam, een orgaan of lichaamsdeel niet goed functioneert, dan kan dit o.a. tot uiting komen in de voeten of andere delen van het lichaam. De plaats in de voet die communiceert met het niet goed functioneerde onderdeel van het lichaam kan misschien pijnlijk worden. Deze pijn ontstaat doordat de energie doorstroming wordt geblokkeerd.

Hierdoor zullen bloed en lymfevocht minder stromen en kunnen afvalstoffen moeilijker worden afgevoerd en voedingsstoffen minder worden aangevoerd. Dit proces blijft zich naarmate de klachten aannemen verder versterken. Tijdens de reflexologie massage worden de afvalstoffen verwijderd en afgevoerd en kan de energie weer verder stromen.

De techniek van de voetreflex massage

​Bij een reflexologie massage worden de zones op het onderbeen en de voet gemasseerd die communiceren met de lichaamsonderdelen die niet naar behoren functioneren. Door het masseren van deze punten, worden de energiebanen vrij gemaakt voor nieuwe energietoevoer naar de organen. Een reflexologie massage bevordert de doorbloeding van lichaam en kan pijn verminderend werken.

 

Werkwijze 

Mocht u graag een keer willen komen proberen dan zou u misschien het beste als eerste kunnen kiezen voor een ontspanningsmassage, zo kunt u gaan ervaren of dit iets voor u is en of u zich fijn voelt bij mij.

Daarna kunnen we indien gewenst een vervolg afspraak inplannen en samen een anamnese/behandelplan gaan opstellen. Dit kan evt. ook samen gecombineerd worden met andere behandelingen, zoals voedingsadviezen etc. het 2 de consult duurt dan vaak wat langer, gemiddeld 1,5 a 2 uur.

Als u graag wil kiezen voor een behandeltraject dan merkt u na 1 of 2 behandelingen al direct resultaat, de ervaring leert dat er ongeveer gemiddeld 5 a 6 behandelingen nodig zijn om meer in balans te ervaren. De frequentie is ongeveer 1 per week of om14 dagen. 

U hoeft niets alles mag, geen traject ook helemaal goed, geef aan waar uw behoefte ligt.

App of bel voor een afspraak naar 0625002420 voor een reflexologie behandelingen zijn de mogelijkheden op de ma of di ochtenden.

bottom of page