Werkwijze 

We maken eerst nader kennis met elkaar, in de vorm van een consult, de eerste wil ik graag telefonisch of als huisbezoek voorstellen,  zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. 

 

Hieruit volgt van mij alvast een kort advies over de behandeling die het best bij u zou kunnen passen. Vervolgens kunt u besluiten of u de behandeling wil starten, soms zijn er maar een paar afspraken nodig.

 

In sommige gevallen heb ik wel meer informatie van u nodig en is aanvullend onderzoek noodzakelijk.

Alle behandelingen zijn maatwerk en afgestemd op uw wensen. 

 

Voorbereiding voor een afspraak:

​Soms ontvangt u van mij zo nodig een of meerdere vragenlijsten, deze vragenlijsten horen bij het afnemen van een anamnese en om voor mij een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Een anamnese helpt vaak bij het vinden van de oorzaak van alle klachten en kan een behandel periode soms verkorten.

 

En u ontvangt van mij een behandelovereenkomst, die kunt u meenemen naar uw eerste bezoek of stuurt deze via de post/mail alvast terug naar mij. De behandelovereenkomst is nodig voor de belastingdienst om mijn werk te mogen doen. 

Indien gewenst stel ik een behandelplan op (kosten 1 uur tarief) er gaat best wat tijd in zitten om dit uit te werken en zal ik deze kosten in rekening brengen.

 

De behandelingen gebeuren of door mijzelf of als het buiten mijn expertise ligt door een professional vanuit mijn netwerk. Als u het wenst hebben we een keer per week of later in het traject om de 3 à 4 weken een vervolg afspraak waarin we de voortgang en de veranderingen bespreken. 

 

Eén persoon voor verschillende therapieën

 

Als holistisch leefstijlcoach, reflexoloog en ervaringsdeskundige heb ik in de loop der jaren brede kennis en ervaring mogen op doen waardoor ik een veelzijdig pakket aan therapieën in kan zetten als behandelingsmogelijkheden. Indien gewenst zitten er in een behandeling zit vaak een combinatie van verschillende therapieën.

 

Er zijn verschillende consult mogelijkheden:​​​​​​

  30 min 27,50  60 min 55,-  

                      15 min 18,75  30 min 37,50  60 min 55,-  90 min 110,- 120 min 150,- 

 

15 min 18,75  30 min 37,50  60 min 75,-  90 min 110,-

                                                                          15 min 18,75  30 min 37,50  60 min 75,-  90 min 110,-

  • Diverse onderzoeksmogelijkheden, wil u nu graag weten welke onderzoeken u het beste zou kunnen laten doen, stuur een mail of bel en ik help u graag op weg. Tevens ook volledige uitwerking van sommige onderzoeken mogelijk, kosten 1 uur tarief.

 

Bloed (kosten voor bloedafname worden rechtstreeks gedeclareerd bij uw ziektekostenverzekeraar) kan worden afgenomen

bij STAR-SHL laboratorium of bij een prikpunt van RP Sanitas Humanus. 

Uitleg betreft vergoeding via de ziektekosten verzekeraar

Voorbeeld u betaalt per maand 35,- aan een aanvullende verzekering om een vergoeding van een therapeut binnen de alternatieve geneeswijze te kunnen krijgen, waarbij u per consult een maximale vergoeding krijgt van 40,- en op jaarbasis een maximaal bedrag van 550,-.

 

Weet dan dat u 420,- per jaar zelf betaald aan de premie, om uiteindelijk bij maximale besteding 550,- vergoed te kunnen krijgen en u dan uiteindelijk op jaarbasis 130,- bespaart.

 

(momenteel wordt ik niet vergoed)

 

Maar ik kan u of uw bedrijf wel veel kosten besparen, door een persoonlijk op maat traject op u af te stemmen.

Wil u graag dat ik bij u thuis kom dat kan (ik bereken daarvoor 0,19 ct per kilometer en de consult kosten). De kosten voor mail en app of telefonische consulten zijn volgens mijn tarieven. Tarief is vanaf 5 min 0,50 ct per minuut. Vanaf 15 min (18,75) gaat het consult tarief in werking.

 

Locatie voor huisbezoeken gemeente Breda, Drimmelen, Oosterhout en omgeving 

Locatie Lage Zwaluwe

 

Consult Telefonisch, persoonlijk, huisbezoek

of  d.m.v. een wandelsessie

Betaling is per factuur of betalingsverzoek, andere mogelijkheden in overleg.

 

Bij vragen bel 0625002420 of mail info@charlotteschuurs.nl

Op alle offertes en dienstverlening zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

                                                                             

Fijn om te weten:

 - U kunt van mij leren waarom u nou juist die klachten hebt gekregen en hoe u uzelf hierbij kan ondersteunen

 - Hoe u bewuster kan leren leven en hoe ziekteprocessen werken

 - U eigen baas kunt zijn over uw gezondheid

Zelf bent u verantwoordelijk voor uw leven, emoties, gevoelens en onrust of rust. U weet zelf wat U in u leven en levensstijl zou kunnen veranderen, ik ben voor u een tool, maak gebruik van mij op een positieve manier. Ik werk tijdens het consult vanuit de informatie die u mij geeft.

 

Het doel van het consult is juist om uit al die informatie de juiste aanleiding te vinden die waarschijnlijk u ziekte, klacht of symptoom heeft veroorzaakt. Ik ben niet in staat om problemen voor u op te lossen wel kan ik u helpen om eigen oplossingen te vinden. Ik kan geen beslissingen voor u nemen. Gedurende het gehele traject is u gezondheid afhankelijk van de keuzes die u zelf maakt. Processen gaan stapje voor stapje dus tijd is nodig om te komen tot een goed resultaat.

 

De consulten zijn op aanvraag en kortdurend, max 3 tot 5 keer, soms bestaat er ook langdurige begeleiding, dit stemmen we dan samen af hoe we dit kunnen invullen. Tijdens een consult bespreken we gemiddeld 2 verschillende thema’s. Omdat men snel vertrouwd raakt met het principe dat emoties en stress effect kunnen hebben op het lichaam en men snel leert hoe de symptomen begrepen en herkend kunnen worden, verkrijgt u inzicht en bewustwording, waardoor het zelf genezend vermogen in werking treedt.

 

Werkwijze

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
0

Contact

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

Brugdam 11A

4926 CS  Lage Zwaluwe

E. info@charlotteschuurs.nl

T. 06 25 00 24 20

© 2020 Charlotte Schuurs

Neem contact op

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now