Charlotte Schuurs

Charlotte Schuurs deelt graag haar opgedane kennis en ervaringen met u. Binnen de wereld van complementaire zorg is er heel veel aanbod maar waar vindt nou u juist wat bij u past. En wie er bij u past, dit heeft van zeer grote invloed op uw eigen herstel, de persoon die op u pad komt hoort bij u te passen, dit heeft het effect op de kans van slagen van de ondersteuning die u krijgt. 

 

Tevens heeft Charlotte inmiddels de juiste collega therapeuten om zich heen verzameld en weet ze goed bij wie u het beste terecht kunt mocht dit extra nodig zijn. Belangrijk is dat lichamelijke en emotionele stress wordt vermindert en dat het zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd, dit zet de kracht van herstel in.   

 

Mijn visie

We zijn eigenlijk gewend dat als er iets  om ermee naar de huisarts te gaan, die dit dan voor je probeert op te lossen door iets voor te schrijven of om u door te verwijzen en niet te kijken naar de oorzaak van de klachten. We zijn zo ook helemaal niet opgevoed. Vaak zorgt dit ervoor dat veel vage klachten terugkomen of dat er andere klachten ontstaan vanuit deze oorzaak. De huisarts is er voor om u te ondersteunen bij ziektes, maar zelf kunt u er gelukkig ook een hoop aan doen. Graag ondersteun ik u bij het in balans brengen van een leefbaar leven.

 

De oorzaak oplossen vereist een andere zienswijze en methode. Maar de impact van het resultaat is dan ook veel groter en langduriger.

Het ligt vaak aan het complete plaatje, zijn er veel lichamelijke klachten, dan heeft dit vaak ook een emotionele achtergrond. Het is fijn om daar ook aandacht aan te schenken zodat er aan meerdere kanten wordt gewerkt aan je herstel.

Mijn motivatie

 

De mensen die ik begeleid veranderen, doordat ze met de oorzaak aan de slag gaan en daardoor structureel hun klachten aanpakken. Helpen met deze verandering en dan uiteindelijk zien dat mensen echt klachtenvrij zijn, is enorm dankbaar werk en mijn motivatie om hier mee door te gaan.  

 

Mijn kwaliteiten

 

Door goed te luisteren, te motiveren, enthousiasmeren, maar ook direct en daadkrachtig op te treden draag ik bij aan het gewenste verandering bij mensen. Mijn klanten omschrijven mijn werkwijze als resultaat- en servicegericht, direct, daadkrachtig, kwalitatief en hoogwaardig.

Mijn expertise

 

Inmiddels ben ik al meer dan 25 jaar actief in de gezondheidszorg en complementaire zorg. Ik ben gestart als verpleegkundige en al vele jaren werkzaam binnen mijn praktijk in complementaire zorg als holistisch leefstijltherapeut, die zich bezig houd met steeds vernieuwde ontwikkelingen binnen de natuurgeneeskunde, Chinese en westerse geneeskunde.

U kunt mij inschakelen als:

 

De focus ligt op begeleiding van mensen die hun eigen verantwoording willen "leren" nemen. We zijn eigenlijk allemaal verantwoordelijk voor onze eigen gezondheid. Een committent willen aangaan met zichzelf en de therapeut is van groot belang. Zo bereik je de beste resultaten en bespaar je jezelf een hoop onnodige bezoeken.

 

 

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
0

Contact

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

Brugdam 11A

4926 CS  Lage Zwaluwe

E. info@charlotteschuurs.nl

T. 06 25 00 24 20

© 2020 Charlotte Schuurs

Neem contact op

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now