top of page
Prachtige natuur

Holistische ondersteuning bij ademhalingsproblemen

In oktober 2023 wilde mijn longen me iets vertellen tijdens een wandeling in de mist, ik dacht dat er ineens een paniek aanval ontstond, omdat er telkens wat op mijn bordje terecht kwam en dacht ik dat het me emotioneel allemaal te veel was geworden. Maar helaas zat ik midden en een astma aanval en blijkbaar liep ik al even rond met een laag longcapaciteit bij uitademing, na de wandeling op 29 %.

Jarenlang heb ik mijn longen en burn-out genegeerd omdat er allerlei andere zaken op mijn pad kwamen die me andere inzichten brachten. Soms was dit niet het juiste pad maar moest het zo zijn, soms een taaie en voor vele een onbegrijpelijke weg, maar een goede leerschool. Zo ben ik erachter gekomen wie ik was en ontstond er een weg die heeft geleid naar het leven vanuit mijn hart, ipv uit mijn hoofd, wat zoveel gelukkigere voelt.

Nu inmiddels een tijdje verder ben ik van alle medicijnen af en heb ik mijn longproblemen overwonnen omdat je zelf toch ook wel heel veel kunt helen. Zou je hier graag begeleiding kunnen gebruiken dan hoor ik graag wat ik voor je zou kunnen doen. De mogelijkheden zijn eindeloos en help ik jou graag weer om erin te gaan geloven dat ook jij je beter kunt gaan voelen. Longen staan voor ruimte nemen voor jezelf en intens verdriet, nu is het tijd voor jou en neem samen met mij het heft in handen.

bottom of page